Bonuskind - boekenflits.nlDe vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele telefoon thuis laten liggen.

De vierentwintig uur die volgen ontvangt Lies geen enkel teken van leven. Haar vader en zijn nieuwe vriendin Laura schakelen de politie in.

Ze geloven dat het te maken heeft met haar mentale toestand: ze zou de scheiding nooit te boven zijn gekomen en heeft daarom besloten te verdwijnen. Of erger.

Lies weet echter zeker dat ze dat nooit zou doen en gaat zelf op onderzoek uit. Met alle gevolgen van dien…

De nieuwe Saskia Noort is hier en blaast alles en iedereen helemaal weg. Ze vertelt het verhaal door de ogen van de 15-jarige Lies en deze puber zet de situatie en vooral de volwassenen in rake observaties neer.

Ik heb een aantal titels van Saskia Noort gemist, maar werd aangenaam verrast door Bonuskind. Het verhaal gaat in sneltreinvaart en kent een zeer verrassende ontknoping. Ben erg onder de indruk en vind dit een absolute aanrader!BOEKINFORMATIE The House of Books