Dossier Moord op de Dom - boekenflits.nlNog nooit in zijn leven heeft inspecteur Fons Snetlage de Dom in Utrecht beklommen. En uitgerekend tijdens zijn eerste klim treft hij bovenop die historische plek een ernstig toegetakeld lijk aan.

In de dagen daarna beklimt Snetlage de Utrechtste toren vaker dan hem lief is. Zijn flexteam en hij moeten immers deze curieuze moord oplossen.

Dossier Moord op de Dom is het vijfde deel van District Noord, een reeks politiethrillers gesitueerd in Utrecht rondom inspecteur Snetlage en zijn flexteam. Dit verhaal is mijn eerste kennismaking met deze reeks en stelde zeker niet teleur.

Op vlotte wijze en met aardige dialogen wordt deze whodunit neergezet en hoewel de lezer vanaf pagina 1 ‘meekijkt’ met de dader blijft de ontknoping toch verrassen.

Aangename verpozing!


BOEKINFORMATIE AW Bruna