Stoorzender - boekenflits.nlArjen Lubach komt na zeven jaar met een nieuw boek: Stoorzender. Hierin doet hij verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan.

Arjen Lubach schrijft vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, Vlieland, New York, Friesland, Zweden en Amsterdam) ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, politiek, het leven en de liefde.

Arjen Lubach: ‘In Stoorzender komt alles samen: stukken over mijn jeugd en over de wereld van nu, komische anekdotes, maar ook persoonlijker verhalen over de liefde, ouder worden en het leven als zodanig. Het boek beslaat de laatste twintig maanden voor mijn veertigste verjaardag, afgelopen oktober.’

Stoorzender is een unieke mix van eerlijke, grappige en ontroerende verhalen, zoals alleen Arjen Lubach die kan schrijven.


BOEKINFORMATIE Uitgeverij Podium