De beste leugen - boekenflitsNa de dood van haar vader moet Leslie op zoek naar haar zus Robin, die ze al tien jaar niet meer heeft gezien. Alleen als ze samen naar de notaris gaan, hebben ze recht op het geld dat hun vader hun naliet.

Maar als Leslie haar zus eindelijk heeft getraceerd, blijkt Robin net daarvoor gestorven aan een overdosis.

Wanhopig vertelt Leslie haar verhaal aan Mary, die aan haar eigen leven wil ontsnappen en samen bedenken ze een plan om toch de erfenis te kunnen innen, waarbij Mary de rol van Robin speelt. De gelijkenis is goed genoeg, dus wat kan er misgaan?

Maar dan komt Mary erachter dat Leslie haar niet de volledige waarheid heeft verteld en dat de opdracht moeilijker en gevaarlijker is dan verwacht.

Vanuit het perspectief van drie vrouwen wordt langzaam duidelijk dat niemand de waarheid spreekt. Maar wie vertelt de beste leugen?BOEKINFORMATIE Cargo