De dag dat de walvis kwam - boekenflits.nlEerst spoelt er een jonge man op het strand aan. Dan een walvis. De 307 inwoners van het vissersdorpje St. Piran voelen meteen dat er iets vreemds te gebeuren staat.

Maar niemand vermoedt hoe erg hun gemeenschap bedreigd wordt. De man, Joe Haak, gevlucht uit Londen, waarschuwt voor een dodelijk griepvirus.

Maar zijn Joe’s angsten gegrond? Waarom is Joe de stad ontvlucht? En hoe zit het met de mysterieuze walvis? De dag dat de walvis kwam is een hartverwarmende roman die laat zien dat een gemeenschap een crisis kan overwinnen met solidariteit.

Deze Spiegel-bestseller vertelt een prachtig verhaal over de kracht van de mens in tijden van een pandemie. Een actuele roman met een hoopvolle boodschap en met dorpsbewoners die je in je hart wilt sluiten.BOEKINFORMATIE Signatuur