Drie weduwen - boekenflitsTegen de wensen van zijn familie en de regels van de mormoonse kerk in, trouwt Blake Nelson met drie vrouwen. Samen trekken ze zich terug in een geïsoleerde boerderij in de wildernis, kilometers van de bewoonde wereld vandaan.

Hier zal niemand ze storen. Totdat Blake’s gewurgde lijk wordt gevonden en er maar drie verdachten zijn. Rachel, Blakes eerste vrouw. Ze is beleefd, intelligent en hardwerkend. Maar Rachel draagt een gruwelijk geheim met zich mee.

Vervolgens is daar Emily, Blakes tweede vrouw. Zij is jong, lief en onschuldig, maar tegelijkertijd ook een pathologische leugenaar.

Tenslotte is daar Tina, Blakes derde vrouw. Tina is stoer, trouw en dapper. Op haar mobiele telefoon heeft ze alleen beelden die nooit iemand ooit mag zien.

Het is duidelijk: één van Blakes vrouwen is een moordenaar. En de twee anderen zijn mogelijk in levensgevaar. Wie vertrouw jij?

Niemand! Want niemand is te vertrouwen… Ieder hoofdstuk wordt verteld door een ander personage en op nagenoeg iedere pagina komen er nieuwe feiten en gebeurtenissen aan het licht. Dit alles culmineert tot een zeer verrassende ontknoping.

Een aangename thriller waarbij de lezer ook een inkijkje krijgt in de Church of Jesus Christ of the Latter-day Saints ofwel ‘De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen’ zoals het Mormoonse geloof officieel heet.BOEKINFORMATIE Boekerij