Lekker lokaal - boekenflitsNederland is een goudmijn voor lekker eten en mooie producten, als je weet wat er verbouwd wordt én wat je ermee moet doen. Koken met lokale seizoensproducten is heerlijk, supervers en goedkoop. Bovendien hebben we het afgelopen jaar ontdekt hoe belangrijk het is om bewust en duurzaam te kiezen.

Laura de Grave vertelt in Lekker lokaal waar je de beste producten bij jou in de buurt kunt vinden en hoe je daar vervolgens heerlijke vegetarische gerechten mee kookt.

Ze geeft de Nederlandse keuken een moderne, creatieve twist: wat dacht je van zelfgemaakte vanillevla, vegetarisch zoervleis of worteltjesbrood?

Laura werkt voor Allerhande en 24Kitchen en schreef eerder twee succesvolle kookboeken. Dankzij al haar ervaring weet ze precies wat Nederland te bieden heeft en zorgt ze voor genoeg inspiratie om gemakkelijk de allerlekkerste gerechten te maken.


BOEKINFORMATIE Xander Uitgevers