Stille verovering - boekenflitsDe opkomst van wereldmacht China is niet te stoppen. De Chinese invloed in het Westen is nu al onthutsend groot in multinationals, lucht- en zeehavens, vastgoed, chemie, onze communicatie-infrastructuur en de medische wereld.

China rolt een vergaand en geraffineerd programma uit dat westerse democratieën bewust ondermijnt en zo een nieuwe wereldorde vestigt.

De Chinese Communistische Partij zet zich schrap voor een ideologische strijd en wendt alle middelen aan om de macht te houden. Democratie in China zelf is verder weg dan ooit en de invloed van het Westen verliest steeds verder terrein.

Stille verovering is gebaseerd op grondig wetenschappelijk onderzoek en diepgravende journalistieke research en werpt een schokkende blik op de wereldorde van vandaag de dag waarin China centraal wil staan.


BOEKINFORMATIE Xander Uitgevers