De echtgenotes - boekenflitsWe maken kennis met Thursday, die – toevalligerwijs – ook nog de ‘donderdagvrouw’ van Seth blijkt te zijn. Seth heeft namelijk drie vrouwen en Thursday weet dat wel, maar is zo dol op hem dat ze de andere twee voor lief neemt.

Op een gegeven moment wil ze hem het liefste voor haarzelf en een doktersrekening zet haar op het spoor van één van de andere vrouwen. Maar dat is niet genoeg, want Thursday wil alle concurrentie opsporen. Ze opent hiermee een kleine beerput, want Seth blijkt nog meer geheimen te hebben.

En altijd blijft die ene vraag hangen: welke van de drie vrouwen zou Seth kiezen als hij werd gedwongen? De slanke carrièrevrouw of juist de sexy zakenvrouw? Of de prachtige jonge concurrente, die een ideale moeder zou zijn voor zijn kinderen?

Thursday wordt steeds obsessiever en ontdekt de ene leugen na de andere, maar ook hier blijkt alles zeker niet te zijn wat het lijkt. En dit culmineert in een origineel hoogtepunt die mij behoorlijk verraste.BOEKINFORMATIE Xander Uitgevers