Dit heb je verdiend - boekenflitsMelissa Sanderson heeft het perfecte leven, althans zo lijkt het. Een mooi gezin en een prachtig huis in een rustige buitenwijk.

Maar nu is ze dood en haar gewurgde lichaam vertoont bewijs van eerdere verwondingen. De plaats delict herinnert rechercheur Gina Harte aan nare ervaringen uit haar eigen verleden, maar dit motiveert haar extra goed om de moordenaar te vinden.

Is het Melissa’s echtgenoot, met zijn losse handjes? Haar door jaloezie verteerde minnaar? Of is er nog iemand in het spel? Iemand die Melissa al tijden in de gaten hield en ook zijn volgende slachtoffer al in het vizier heeft?

Een goed geschreven, intrigerend boek dat de lezer tot de laatste pagina op het puntje van de stoel weet te houden! Rechercheur Gina Harte is een tof personage en draagt het verhaal meesterlijk.

De geleidelijke opbouw van spanning en onthulling van steeds meer informatie en lagen zorgen ervoor dat de explosieve ontknoping keihard binnenkomt. Heerlijk!BOEKINFORMATIE Boekerij