Lekker & Simpel. 200 Hoofdgerechten - boekenflitsVoor iedereen die hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de vraag: ‘wat eten we vandaag?’ is er nu het kookboek van Sofie en Jorrit Lekker & Simpel.

Geen moeilijke gerechten waar je uren voor in de keuken moet staan maar lekkere en simpele recepten die iedereen kan maken. Een kookboek met 200 recepten voor een lekker, simpel en snel avondmaal.

Recepten die binnen 20 minuten op tafel staan zoals een zelfgemaakt broodje hete kip, een eenpansgerecht met zoete aardappel, een pasta-ovenschotel met Boursin, taco lasagne. En ook de lekkerste gerechten met wraps zoals een kip-pesto wraptaart.

Dit omvangrijke kookboek bevat veel nieuwe recepten en de succesnummers van hun culinaire blog www.lekkerensimpel.com. Een blog waar maandelijks meer dan 1.500.000 unieke bezoekers hun weg vinden naar een lekker recept.BOEKINFORMATIE Bertram + de Leeuw