Meer dan gewoon verliefd - boekenflitsVlak nadat de zussen Louise en Lorena hun eigen fotostudio hebben betrokken, ontmoet Louise Adriaan, een man waar ze direct voor valt. Helaas voor haar staat Adriaan op het punt van trouwen met de zwangere Marina. Ondanks dat blijkt hun liefde wederzijds te zijn.

Adriaan kiest er alsnog voor om met Louise verder te gaan, maar zijn verleden drukt een zware stempel op hun relatie en Louise kan daar maar moeilijk mee omgaan.

Lorena heeft ondertussen haar eigen relatieproblemen. De verlangens van haar vriend Leo en van haar lopen nogal ver uiteen. Hoewel ze hun best doen die verschillen te overbruggen gaat dat niet vanzelf.

Terwijl hun fotostudio floreert, verandert het liefdesleven van de twee zussen steeds meer in een puinhoop.

Olga van der Meer is een romanschrijfster die al bijna 60 boeken op haar naam heeft staan, over de meest uiteenlopende onderwerpen.BOEKINFORMATIE Ellesy