Tel tot tien - boekenflitsIn Tel tot tien maken we kennis met Reed Solliday. Hij werkt al heel lang als onderzoeker bij de brandweer van Chicago en heeft de laatste tijd steeds vaker te maken met (aangestoken) woningbranden. Zowel in aantal als intensiteit nemen deze branden snel toe.

Daarnaast lijkt de brandstichter uit op persoonlijke wraak, want bij elke nieuwe brand vallen er slachtoffers uit de persoonlijke kring van zowel Reed als zijn tijdelijke partner Mia Mitchell. De dader is duidelijk uit op dood en vernietiging en lijkt niet te stoppen.

Het plot is intrigerend en als lezer word je er makkelijk ingetrokken. Het vermogen van Rose om (het verleden van) de hoofdpersonen en hun onderlinge relatie volledig in dienst te stellen van de spannende verhaallijn draagt hier voor een groot deel aan bij.

Karen Rose is de vaandeldrager van het genre Romantic Suspense, een combinatie van spanning, romantiek én erotiek. In dit genre heeft ze al talloze boeken geschreven als serie, maar afzonderlijk zijn de boeken ook heel goed te lezen.


BOEKINFORMATIE De Fontein