De diva - boekenflitsIn 1957 ontmoetten Maria Callas en Aristoteles Onassis elkaar voor het eerst in Venetië. Callas is de grootste operazangeres van haar tijd, met haar unieke klank, stembereik van drie octaven en haar acteerkwaliteiten brengt ze iedereen in vervoering.

Maar de vele optredens trekken een wissel op haar stem en ze is gedwongen om een time-out te nemen.Dan ontmoet ze de Griekse reder en miljonair Aristoteles Onassis en er ontwikkelt zich een liefdesrelatie tussen de twee beroemdheden.

In 1968 eindigt de relatie wanneer Onassis een ander icoon uit die tijd ontmoet: Jackie Kennedy.

Michelle Marly heeft na Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde uit 2018 nu haar tanden gezet in opnieuw (een deel van) het leven van een bekende persoonlijkheid. Ze maakt de lezer geromantiseerd deelgenoot van het leven en lijden van de diva.

De schrijfstijl is toegankelijk en het verhaal boeiend. Ben benieuwd naar het volgende project…BOEKINFORMATIE Uitgeverij Brandt