De laatste vlucht - boekenflitsClaire Cook is getrouwd met een ambitieuze politicus, die haar fysiek en emotioneel mishandeld. Maar naar de buitenwereld wordt (uiteraard) de schijn opgehouden. Daarom is Claire al maandenlang bezig met een vlucht uit haar situatie.

Bij een toevallige ontmoeting op een luchthaven ontmoet ze Eva James, die net zo wanhopig als Claire is om aan haar eigen persoonlijke omstandigheid te ontsnappen.

Een spontane beslissing leidt ertoe dat de twee vrouwen ruilen van vliegticket: Claire neemt Eva’s vlucht naar Californië en Eva gaat naar Puerto Rico. Zo zetten ze hun achtervolgers op het verkeerde been.

Als Eva’s vliegtuig neerstort beseft Claire dat dit haar kans is om helemaal opnieuw te beginnen – als Eva. Maar dat betekent ook dat ze Eva’s problemen erft…

De laatste vlucht is een personage-gedreven thriller met een verrassend plot. Op sommige momenten vallen tempo en spanning weg waarbij alle gevoel van urgentie vervalt.

Vervolgens komt er een punt waarbij de vaart weer toeneemt en we op volle snelheid naar het einde afstormen. Mocht je dan al een idee hebben hoe het verhaal zich gaat ontwikkelen?

Je komt bedrogen uit…BOEKINFORMATIE Ambo|Anthos