De stad van heimwee – boekenflitsPatty Harpenau tovert een bijzonder gelaagde wereld uit haar pen, waar de lezer zich volledig aan kan overgeven.

De familiestamboom uit haar goed ontvangen debuutroman Het land van heimwee tekent zich verder uit. Ze neemt de vrijheid om haar familieverhaal uit te bouwen tot een drieluik, waarvan de romans los van elkaar te lezen zijn, en als geheel een grootse en meeslepende sage vormen.

In dit boek volgen we Max, die opgroeit in Buenos Aires als zoon van een fascistische vader. Max vertrekt naar New York om zijn schrijversdroom na te jagen en ontmoet de liefde van zijn leven. Hij weet dan nog niet wie zij is en ook zijn eigen ware identiteit moet nog aan hem worden onthuld…

Harpenau speelt een ingenieus spel met haar lezers en creëert opnieuw een waanzinnig mooie, magische en ontroerende roman over familie, liefde en identiteit.BOEKINFORMATIE Xander Uitgevers