Everyday fresh - boekenflitsDe onbetwiste koningin van heerlijke gerechten die makkelijk te maken zijn maar er spectaculair uitzien: dat is Donna Hay! In haar nieuwste boek, Everyday fresh, staan eindeloos veel overheerlijke gerechten die supersnel klaar zijn.

Smaak is leidend bij Donna en het oog wil ook wat. In zeven hoofdstukken laat zij je zien hoe je vanuit je voorraadkast snel iets lekkers en gezonds op tafel zet en hoe je erin slaagt iets heerlijks te bereiden in één pan (minimale afwas!).

Hoe je met een basis-ingrediënt eenvoudig kunt variëren en gerechten maakt die je goed kunt invriezen voor op een later moment. En natuurlijk ontbreken de zoete lekkernijen niet.

Met Everyday fresh brengt Donna Hay opnieuw het beste vanuit haar inventieve kookstudio naar jouw keuken en eettafel.BOEKINFORMATIE Spectrum