Tillen alstublieft - boekenflitsIeder mens is anders en iedere uitvaart ook. De meesten van ons maken gedurende ons leven alleen enkele uitvaarten mee van personen die we kenden, maar dat ligt natuurlijk anders voor de mensen die bij de organisatie van die gebeurtenis betrokken zijn.

Wat maken zij zoal mee tijdens een werkdag? Van welke emotionele, originele en bizarre momenten zijn zij getuige?

In Tillen, alstublieft geeft Maud Sintenie een inkijk in haar werk in de uitvaartwereld. In het proces van afscheid nemen en alles wat daarbij komt kijken; van verdriet en berusting tot humor en ongemak.

Ze laat zien hoe het is om de laatste eer te bewijzen aan iemand die je nooit hebt gekend. Om aanwezig te zijn bij een intiem moment van de nabestaanden en ze daarna nooit meer te zien.

Sommige van die momenten zijn te bijzonder om ze niet op te schrijven.


BOEKINFORMATIE Volt