De drie paradijzen - boekenflitsEen titanenstrijd zonder weerga: wie wordt de opvolger van Alexander de Grote? Door de plotselinge dood van Alexander de Grote heeft het grote en machtige Macedonische Rijk opeens geen leider meer.

Als de strijd om de opvolging ontaardt in meedogenloze intriges en bloedige gevechten is niemand – man, vrouw of zelfs kind – meer veilig.

Er worden oorlogen uitgevochten te land en ter zee, en beloften worden enkel gedaan om bijna meteen weer verbroken te worden. Ondertussen komen diep weggestopte geheimen aan het licht in het onderzoek naar de ware toedracht van Alexanders dood.

Werd hij vermoord en zo ja, door wie? Heeft hij opzettelijk verdeeldheid gezaaid door te weigeren een erfgenaam aan te wijzen? En wie zal uiteindelijk de macht over het rijk in handen krijgen, als het al blijft bestaan…BOEKINFORMATIE Xander Uitgevers