Droomvakantie - boekenflitsZoey heeft flink gespaard om haar droomvakantie naar Alaska te kunnen maken. Samen met haar vriendin Lana reist ze naar Moose Springs, een klein stadje met een luxe resort waar Lana’s familie al jaren komt.

Hun eerste stop in de stad is The Tourist Trap, het vervallen restaurant van Graham. Hij wilde ooit een eenvoudige eetgelegenheid creëren voor de plaatselijke bevolking, maar ondanks zijn afkeer van toeristen en algemene lakonieke houding, is het uitgegroeid tot populairste restaurant van de stad. Huisspecialiteit is de Growly Bear, een blauw alcoholisch drankje, dat een soort overgangsrite vormt tot het ‘echte’ Alaska.

Graham voelt zich direct aangetrokken tot Zoey in haar Mickey Mouse-sweatshirt, die heel anders is dan de gemiddelde bezoeker van het resort. Hij zorgt aan het einde van de avond een de zeer aangeschoten Zoey veilig terugkeert in het resort, in de overtuiging dat het ook hun laatste ontmoeting is.

Maar het lot beslist anders, te beginnen met een geestig misverstand in het bos en een kettingzaag. Met hulp van zijn hond Jake besluit Graham om ervoor te zorgen dat de reis van Zoey er één wordt die ze nooit zal vergeten, ongeacht eventuele hindernissen die ze zullen tegenkomen.

Zoey realiseert zich al snel dat ze niet alleen verliefd is op het pittoreske stadje in Alaska en Graham ontdekt dat er maar één toerist is die hij wel kan velen…

Droomvakantie is een warm verhaal vol humor over het ontdekken waar je thuishoort en welke personen je daarbij in de buurt wil hebben. De auteur heeft het vooral luchtig gehouden en het boek is dan ook perfect voor lezers die op zoek zijn naar weinig complicaties en gulle lachsalvo’s.

Dit boek is het eerste deel in de nieuwe serie Moose Springs.BOEKINFORMATIE AW Bruna