Geen zee te hoog - boekenflitsIn Geen zee te hoog vertelt Els Visser hoe het is om een schipbreuk te overleven. Ze neemt de lezer mee naar Indonesië in 2014 waar voor haar alles veranderde, zowel lichamelijk als geestelijk.

Door het scheepsongeluk ontdekt Els hoe fysiek sterk ze is. Ze zag 18 uur af, midden op een oceaan en toonde veel doorzettingsvermogen om te overleven.

Terug in Nederland gaat ze  sporten en verlegt steeds meer haar grenzen. Ze komt erachter dat ze goed is in de Ironman, een zware triatlon bestaande uit bijna vier kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en een volledige marathon lopen.

Een sport waarbij mentale kracht nog belangrijker is dan de fysieke, als dat uberhaupt mogelijk is. Maar door haar even unieke als dramatische ervaring kan Els – als ze er tijdens een race doorheen zit – toch nog een tandje bijzetten; ze overleefde ten slotte achttien uur op open zee.

In deze leuke biografie vertelt Els Visser heel inspirerend hoe de hobby nogal uit de klauwen loopt en hoe ze het besluit neemt om topsporter te worden. En hoe! In 2018 wordt ze Nederlands kampioen en eindigt vervolgens ook nog bij de eerste twintig op Hawaï bij de wereldkampioenschappen.

Ze is ervan overtuigd dat iedereen met de juiste instelling zijn of haar doelen kan bereiken en dat je meer kan dan iemand zich ooit voor mogelijk zal houden. Als je maar op jezelf blijft vertrouwen.BOEKINFORMATIE Boekerij