Bed en breakfast - boekenflitsWe keren terug naar Mas des Anges, het Zuid-Franse wijndomein van de Nederlanders Abel en Angela. De druiven zijn geoogst, verwerkt en gebotteld en Abel gaat naar Nederland om te spreken met wijninkopers van diverse ketens (zoals de Galdi, Dumbo en Hela) of zij hun biologische wijn willen afnemen.

Dat loopt anders dan Abel had verwacht, maar Angela heeft het idee om naast hun domein een B&B te beginnen. Ook dat gaat minder voorspoedig dan beoogd, maar dan dient zich een televisieploeg aan voor een realitysoap à la Chateau Meijland. Betekent dit de ommekeer voor hun Franse avontuur?

Tegelijkertijd zit Abel ook nog in zijn maag met een onbetrouwbare klusjesman, een geheim wietveld, een Brabantse drugbaas en een schattige baby-eekhoorn. Dat kan toch nooit goed gaan?

Bed en Breakfast is het vervolg op de roman Godendrank. Beide boeken zijn goed afzonderlijk te lezen, maar allebei van harte aanbevolen. Ilja Gort heeft een originele en buitengewoon geestige schrijfstijl, wat het lezen tot een feestje maakt.

Licht van toon, vol vaart en met fantastische sfeerbeelden van Zuid-Frankrijk. Heerlijk!BOEKINFORMATIE Slurp Publishers