Nachtmerrie - boekenflitsIn Nachtmerrie worden een au pair, een kleine jongen en een zakenman in hun slaap bezocht door een boomlange, demonische figuur, die ze aanzet tot moord…

Om deze mysterieuze moordzaak te kunnen ontrafelen en de moordenaar te kunnen ontmaskeren, zullen rechercheur David Detta en zijn nieuwe partner Tess de Winter hun persoonlijke verschillen aan de kant moeten schuiven.

Een bloedstollende, filmisch geschreven thrillerserie van het Nederlandse schrijverscollectief Winchester McFly, dat onder meer de tv-series Smeris, Van God Los en de allereerste Nederlandse Netflix Original-serie Ares schreef.

De Detta dossiers geven een inventieve draai aan het bovennatuurlijke genre en zal de horrorliefhebbers onder de Netflix-generatie zeker aanspreken.BOEKINFORMATIE Luitingh Sijthoff