Vanavond vegan - Angela LiddonWaar de meesten makkelijk wennen aan geen vlees op brood of plantaardige yoghurt voor ontbijt, kan het weleens lastig zijn om complete gerechten te maken zonder dierlijke producten.

Tegelijkertijd zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in een plantaardig(er)e levensstijl. Angela Liddon, een van de bekendste vegan influencers en koks, biedt met Vanavond vegan de oplossing: een boek boordevol plantaardige avondmaaltijden.

Maaltijden die zo lekker en makkelijk zijn dat je iedere carnivoor ermee kan verleiden. De opvolger van de vegan klassieker Oh She Glows.

Angela Liddon is naast succesvol blogger ook moeder en echtgenote van een partner die een biefstukje niet uit de weg gaat. Zij weet als geen ander hoe je gevarieerd, lekker en simpel kookt zonder dierlijke producten.

Soms omdat het gezonder is, milieuvriendelijker, goedkoper. Maar vooral omdat het gewoon heel erg lekker is. Voor iedereen die gevarieerder wil eten.BOEKINFORMATIE Spectrum