Voor ik je loslaat - boekenflitsJarenlang leiden Alice Stanhope en haar dochter Zoe als gezinnetje van twee een rustig leven in Californië. Zoe worstelt met sociale fobieën en haar moeder is er altijd om haar te beschermen.

Ze hebben nauwelijks familie en de identiteit van Zoe’s vader is onbekend, maar ze redden het samen prima – tot het noodlot toeslaat. Alice wordt ziek en moet vechten voor haar leven.

Boven alles wil Alice een veilige toekomst voor Zoe. Daarom doet ze een beroep op twee vrouwen die, hoewel ze nagenoeg vreemden zijn, nu haar enige hoop vormen: Kate, een verpleegster en Sonja, een sociaal werker.

Wanneer de vier bij elkaar komen, worden gebeurtenissen in gang gezet die veel losmaken. Terwijl de klok verder tikt voor Alice, zullen ze allemaal de confrontatie aan moeten gaan met hun diepste angsten, geheimen en verlangens.

Een onvergetelijk verhaal over de diepe band tussen moeder en dochter en over het verlangen naar een familie in welke vorm dan ook.BOEKINFORMATIE Boekerij