Droomman - boekenflitsDit boek is het tweede deel in de nieuwe serie Moose Springs, waarvan Droomvakantie deel 1 is. Je kan de boeken prima afzonderlijk lezen, het betekent alleen dat je het stadje en zijn inwoners nu met Droomman moet leren kennen.

Het boek draait vooral om Lana en Rick. Zij is een rijke zakenvrouw die Moose Springs wil redden, maar wordt gezien als een buitenstaander en hij is een lokale ondernemer die met moeite zijn hoofd boven water weet te houden.

De romantiek tussen de twee verloopt redelijk traag en ondertussen gebeuren er allerlei grappige zaken. Ook komen we een aantal bekenden uit deel 1 weer tegen en lopen er flink veel verhaallijnen door elkaar en is er een op hol geslagen eland. En dat alles tegen een kerst-setting.

Evenals Droomvakantie is Droomman uiteindelijk een ongecompliceerd verhaal met herkenbare karakters en geestige voorvallen, feitelijk een geschreven rom-com dus. Als je daarvan houdt, zal je niet worden teleurgesteld.BOEKINFORMATIE AW Bruna