Kraaien in het paradijs - boekenflitsVroeger kwamen de toeristen, die zichzelf liever reizigers noemden, massaal naar het eiland. Op zoek naar spiritualiteit, strand en jungle, lokale sensuele massages en chocopasta.

Maar dat is al meer dan vijftien jaar geleden; toen bestond internet zelfs nog. Toeristen zijn er nu niet meer. Ook steeds meer dieren- en plantensoorten zijn verdwenen.

Lipa woont er nog wel, wordt belaagd door de dorpsgek en ze kan niet weg. Als er een vreemdeling verschijnt, ontwikkelt ze een sprankje hoop. Hij moet wel heel rijk zijn om nog te kunnen reizen.

Wil hij haar meenemen naar een veilige plek? En wat is er precies gebeurd met die machtige man die vijftien jaar geleden op het eiland was? En met de ontdekking in de jungle en het vermoorde meisje?

Kraaien in het paradijs is een toekomstsprookje, maar ook een nachtmerrie van deze tijd. Een bedrieglijk lichtvoetige, knap in elkaar gezette roman over eenzaamheid, machtsmisbruik, klimaatverandering en afbrokkelende beschaving.BOEKINFORMATIE Prometheus

  • Paperback – ISBN 9789044647600 – €21,99
  • eBoek – ISBN 9789044647617 – €12,99