Meedogenloos - boekenflitsHet dertiende deel (al weer) van de reeks met Anne Kramer van de Amsterdamse recherche in de hoofdrol. Hoewel alle boeken afzonderlijk prima zijn te lezen, lopen er wel verhaallijnen door in meerdere titels.

Met Meedogenloos duikt Joop van Riessen in de wereld van de Mocro-Maffia. Tijdens een rechtszaak spreekt een verdachte een bedreiging uit tegen de rechters.

Als een van hen ternauwernood aan een aanslag weet te ontkomen, zijn de rapen gaar. De rechters en andere betrokkenen krijgen persoonsbeveiliging en de Amsterdamse recherche schakelt in de hoogste versnelling.

De 16-jarige Mariska – haar moeder is ook een van de rechters – ontloopt haar beveiliging om mee te gaan naar Rome voor de werkweek van school. In de Italiaanse hoofdstad wordt ze ontvoerd.

Anne Kramer, chef van de Amsterdamse recherche, vliegt naar Rome voor nader onderzoek. Vanaf dat moment worden de gebeurtenissen nog heftiger en nog internationaler.

Wederom een hele solide thriller. De verhaallijn van Meedogenloos bevat meerdere spannende en onverwachte wendingen. Groots en meeslepend ook en nergens over de top.BOEKINFORMATIE Uitgeverij De Kring

  • Paperback – ISBN 9789462972056 – €18,99
  • eBoek – ISBN 9789462972063 – €9,99