Onder de Spaanse zon - boekenflitsLinda, Ellen en Judith – veertigers – zien elkaar na jaren weer terug. Alle drie zitten ze vast in hun huwelijk: Linda ergert zich enorm aan Mark, die alleen maar aan de bar hangt.

Ellen probeert tevergeefs af te vallen terwijl ze vermoedt dat Bart vreemdgaat met zijn slanke collega en Judith wil dat Paul inziet dat ze blut zijn en dat hij stopt met zijn materialistische gedrag.

Wanneer alle stellen 25 jaar getrouwd zijn en Paul voorstelt om dit samen te vieren, stemmen de vrouwen met tegenzin in. De verschrikkelijke avond verandert echter in het grootste avontuur van hun leven.

Met het glas wijn nog in de hand besluiten Linda, Ellen en Judith hun biezen te pakken en naar Spanje te vertrekken. Daar komen ze terecht in Nueva Vida, een klein dorp vol grote kansen. Kunnen zij daar opnieuw beginnen?

Nueva vida is heerlijke serie die je wilt blijven doorlezen, vol herkenbare personages, humor, spanning, avontuur, liefde en veel Spaanse zon.BOEKINFORMATIE Luitingh Sijthoff

  • Paperback – ISBN 9789024590544 – €17,50
  • eBoek – ISBN 9789024590551 – €9,99