Alle kleuren van de nacht - boekenflitsIn Alle kleuren van de nacht vindt Helena het leven lastig. Of in ieder geval om het zo te leven dat ze geen leegte voelt.

De sleur van werk maakt haar onrustig en haar vriend Taco begrijpt haar niet. Ze worstelt bovendien met een aanhoudende depressie die van tijd tot tijd de kop opsteekt.

Online ontmoet ze Raavi, een fotograaf uit India en er ontstaat een intensief contact. Rigoureus besluit ze naar Azië af te reizen. Haar eerste bestemming is Mumbai, om Raavi te ontmoeten.

Wanneer Raavi een jonge vrouw blijkt te zijn, is Helena’s verwarring groot. Ze trekken een aantal dagen met elkaar op en Helena realiseert zich dat ze ook voor een vrouw intense, hevige liefde kan voelen.

Maar Raavi’s seksuele identiteit vormt een bedreiging voor haar eigen veiligheid en die van haar dierbaren. Helena moet een keuze maken tussen twee levens en twee continenten, vechtend tegen de leegte en de absurditeit van het bestaan.

Alle kleuren van de nacht is een prachtige roman over hoe te leven: een zoektocht naar liefde, identiteit en betekenis tussen twee levens en continenten.BOEKINFORMATIE Ambo|Anthos

  • Paperback – ISBN 9789026355820 – €21,99
  • eBoek – ISBN 9789026355837 – €12,99