De Mitford-moorden-Unity - boekenflitsHet is 1933 en Louisa Cannon is dolgelukkig: ze is getrouwd met haar grote liefde, rechercheur Guy Sullivan en doet een opleiding tot stenograaf.

Maar dan wordt ze benaderd door een geheimzinnige man die haar vraagt om de Mitford-zussen Diana en Unity, die lid zijn van de Britse Unie van Fascisten, te bespioneren tijdens een cruise die ze een paar weken later zullen maken.

In eerste instantie weigert ze, maar de man benadrukt dat de toekomst van Engeland op het spel staat. En zo vergezelt ze de Mitfords even daarna op hun reis.

Ze zijn nog niet lang onderweg als een van de passagiers op brute wijze wordt vermoord en Louisa bij het onderzoek betrokken raakt. Al snel worden er twee personen verdacht, maar Louisa betwijfelt of ze schuldig zijn.

Terwijl ze probeert om haar missie en het onderzoek te combineren, raakt ze steeds verder verstrikt in een web van geheimen en tegenstrijdige belangen.

Twee jaar later begint de rechtszaak tegen de verdachten. Zal het recht zegevieren of loopt de echte moordenaar nog vrij rond?BOEKINFORMATIE Volt

  • Vertaling: Alexandra van Raab van Canstein
  • Paperback – ISBN 9789021425009 – €22,50
  • eBoek – ISBN 9789401610490 – €11,99