Dwaalspoor - boekenflitsMet de zekerheid van de klok verschijnt er een paar keer per jaar een nieuwe titel van Suzanne Vermeer. In april verscheen Zomeravond en vorige week Dwaalspoor. De twee thrillers zijn aan elkaar gelinkt door de persoon van Lauren Martens, maar staan verder los van elkaar.

Vincent Mulder en zijn vrouw Silvia zijn in hun vakantiehuis in het Zwarte Woud voor een welverdiende vakantie. Tijdens een tocht op de mountainbike verongelukt Vincent en deze tragische gebeurtenis wordt aanvankelijk afgedaan als ongeluk.

De politie begint te twijfelen als een getuige zich meldt die beweert dat Sylvia op de plaats van het ongeluk is gezien. Was het wel een ongeval of was er sprake van moord? Aangezien Sylvia het meeste profiteert van de dood van Vincent, is zij de eerste verdachte.

Sylvia roept de hulp in van haar oude buurmeisje Lauren Martens uit Groningen, hulpofficier van justitie bij het Openbaar Ministerie. Samen proberen ze te achterhalen wat of wie er achter de dood van Vincent zit…

Spannend, verrassend en vol vaart: de nieuwe Vermeer heeft het weer allemaal! Zomeravond hoort in de Top 3 Must-read zomerlectuur van 2021 en Dwaalspoor zeker in de Top 5.

Een perfect boek voor een paar uur ontspanning op het strand of camping, maar ik vond de zustertitel, Zomeravond dus, net een halve ster beter…BOEKINFORMATIE AW Bruna

  • Paperback – ISBN 9789400514126 – €10,99
  • eBoek – ISBN 9789044933192 – €6,49