Schorpioenenstaart - boekenflitsVan het bestsellerduo Preston & Child komt een spannende nieuwe thriller met archeoloog Nora Kelly en FBI-agent Corrie Swanson in de hoofdrol.

Wanneer in een afgelegen spookstad in New Mexico een gemummificeerd lijk wordt gevonden, moet FBI-agent Corrie Swanson op onderzoek uit. Ze neemt archeoloog Nora Kelly mee om het lichaam bloot te leggen.

Maar wat ze uiteindelijk aantreffen is even onverwacht als schokkend: de overledene is klaarblijkelijk in hevige pijn gestorven, in foetushouding met loslatende huid en een grimas van pure doodsangst op het gezicht.

Op het lijk ontdekken ze een 16e-eeuws Spaans gouden kruis van onschatbare waarde. Wanneer ze eindelijk het lijk identificeren – en de bizarre doodsoorzaak achterhalen – openen Corrie en Nora een deur naar een angstaanjagende, geheime wereld vol oude schatten en moderne obsessies.

Een wereld die draait om een van de bepalendste, angstaanjagendste en transformerende momenten uit de geschiedenis van de Verenigde Staten.BOEKINFORMATIE Luitingh-Sijthoff

  • Paperback – ISBN 9789024594641 – €21,99
  • eBoek – ISBN 9789024594658 – €12,99