De vegetarische Zilveren Lepel - boekenflitsMeer dan 200 heerlijke vegetarische recepten van De Zilveren Lepel. De Italiaanse keuken, met haar nadruk op groenten en granen, is bij uitstek geschikt voor heerlijke en voedzame vegetarische maaltijden.

De Vegetarische Zilveren Lepel bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en desserts.

Klassiekers uit de Italiaanse keuken die altijd al vegetarisch waren, maar ook moderne recepten met ingrediënten uit andere culinaire culturen om ze een vegetarische twist te geven.

Denk aan Kruidenbrood en Tomatenrisotto met lentegroente, of hedendaagse gerechten als Kastanjelasagne met pompoen en palmkool en Bietengazpacho met venkel. De Italiaanse keuken op zijn best!

De Zilveren Lepel is al meer dan zeventig jaar het best verkochte kookboek in Italië. Alle recepten zijn traditioneel, geworteld in de Italiaanse cultuur, verzameld vanuit heel Italië en met de specialiteiten uit elke regio.

De recepten zijn zo herschreven dat het buiten Italië ook begrijpelijk is, en de gerechten zijn dan ook gemakkelijk te bereiden voor iedereen.


BOEKINFORMATIE Spectrum

  • Gebonden – ISBN 9789000379033 – €47,50