Eet beter voor je maag en darmen - boekenflitsZo’n 3,7 miljoen Nederlanders hebben chronische maag- en darmklachten. Veel klachten zijn met de juiste voeding te verminderen. Maar hoe begin je die zoektocht naar wat voor jou het beste werkt?

In Eet beter voor je maag en darmen geeft huisarts Tamara de Weijer je niet alleen alle belangrijke leefstijl- en voedingsadviezen, haar 10-wekenplan maakt alles ook een stuk overzichtelijker. Je doorloopt vier fases en bij elke fase vind je een uitgebreide ingrediëntenlijst en daarop afgestemde makkelijke en snelle recepten.

Het boek bevat onder meer heldere uitleg over FODMAP’s, pre en probiotica en leefstijlen voedingsadviezen. Dit boek is voor mensen met PDS (prikkelbaredarmsyndroom) , IBD (chronische darmontsteking vanwege Colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn), obstipatie, voedselintoleranties, onverklaarbare buikpijn, diarree of bovenmatige winderigheid.

Oftewel, voor iedereen die denkt dat zijn of haar buikgezondheid beter kan. En met natuurlijk weer heel veel makkelijke en lekkere recepten.


BOEKINFORMATIE Kosmos

  • Gebonden – ISBN 9789021584003 – €24,99
  • eBoek – ISBN 9789021584072 – €12,99