Het Moezelmeisje - boekenflitsAls decor voor haar nieuwe triller heeft auteur Marelle Boersma de prachtige omgeving van het middeleeuwse wijnstadje Cochem gekozen.

Deze Duitse parel aan de Moezel ligt temidden van een eindeloze serie wijngaarden terwijl het karakteristieke slot (de Reichsburg) overal bovenuit torent.

Emma Dekker is vastbesloten om het hier te maken met haar idee voor alcoholvrije wijn en hoopt op de hulp van haar vader en broer die hier goede wijnen produceren. Deze vertrokken na de scheiding vijftien jaar geleden richting Duitsland, terwijl Emma en haar moeder achterbleven in Nederland.

Uiteraard is Emma benieuwd naar de ontmoeting met haar vader en broer, maar draagt tegelijkertijd ook nog demonen uit haar verleden met zich mee. Het eerste weerzin met haar broer loopt niet helemaal zoals gedacht en dan wordt er ook nog het lijk van een jong meisje in de Moezel gevonden.

De idyllische omgeving herbergt een sinister complot waarbij het draait om geld en macht. Is Emma in staat om het te ontrafelen of is ze zelf ook niet helemaal zuiver op de graat?

Boersma weeft aan de hand van twee gezichtspunten – Emma en de jonge druivenplukster Angelika – een prachtig web van personages en intriges. En continu is er die onderhuidse spanning die zorgt dat je als lezer voortdurend op je hoede blijft, maar ook snakt naar de ontknoping.

Een aangename thriller in een fantastische setting!


BOEKINFORMATIE De Crime Compagnie

  • Paperback – ISBN 9789461095176 – €19,95
  • eBoek – ISBN 9789461095015 – €7,99