Het verdwijnpunt - boekenflitsOp de begrafenis van Rye Adler is er geen kist en ook geen lichaam. Wie of wat er begraven wordt, is een mysterie. Of is het de levenslange rivaliteit tussen Rye en Julian Ladd?

Rye Adler en Julian Ladd leren elkaar kennen op de prestigieuze Brodsky Workshop voor fotografie. Ze delen er een kamer. Ook delen ze de fascinatie voor hun mooie en getalenteerde medestudent Magda, die al spoedig opvalt door haar indringende fotowerk.

Rye en Julian zullen haar allebei intiem leren kennen, maar geen van beiden zal haar ooit echt kunnen bezitten. Toch zal ze aan een van hen haar liefde schenken.

Twintig jaar nadat ieder zijn eigen weg is gegaan is Rye een van de beroemdste celebrityfotografen van zijn generatie geworden. Wanneer Magda opnieuw in zijn leven komt en hulp nodig heeft die alleen híj kan bieden, daalt Rye af in de wereld van de zelfkant.

Zijn zoektocht naar een verdwenen jongen ontaardt in een desperate strijd om zijn eigen behoud.

Maanden later bezoekt Julian Ryes begrafenis. Daar wordt hij niet alleen geconfronteerd met het mysterie rond Ryes dood, maar meer nog met de wankele grondvesten van zijn eigen bestaan.

Met Het verdwijnpunt bewijst Elizabeth Brundage opnieuw dat zij tot de interessantste auteurs van spannende literaire fictie behoort.

BOEKINFORMATIE Volt

  • Vertaling: Lucie Schaap, Maaike Bijnsdorp
  • Paperback – ISBN 9789021428574 – €22,50
  • eBoek – ISBN 9789021428581 – €11,99