Terug naar huis - Jesús CarrascoJuan is erin geslaagd om een onafhankelijk bestaan op te bouwen door te verhuizen naar Edinburgh, ver van zijn familie vandaan. Maar dan overlijdt zijn vader en wordt hij gedwongen terug te keren naar zijn kleine, Spaanse geboortedorp.

Het is zijn bedoeling zo snel mogelijk na de begrafenis zijn gewone leventje weer op te pakken, totdat zijn zus een mededeling doet die zijn leven een compleet andere wending geeft. Ineens zit hij weer vast op de plek waaraan hij wilde ontsnappen, samen met zijn moeder, die steeds verder wegglijdt in het verleden.

Terug naar huis is een familieroman die op briljante wijze het conflict tussen twee generaties laat zien. Die van de ouderen die hebben geworsteld om vooruit te komen en die een erfenis aan tradities willen doorgeven en die van hun kinderen die een eigen plek in de wereld moeten vinden.

In deze ontroerende roman volgt Jesús Carrasco opnieuw memorabele personages die gedwongen worden ingrijpende beslissingen te nemen als het leven hun onverwachte keuzes voor de voeten gooit.


BOEKINFORMATIE Meulenhoff

  • Vertaling: Arie van der Wal
  • Paperback – ISBN 9789029094740 – €21,99
  • eBoek – ISBN 9789402317466 – €12,99