Chansons - boekenflitsDe televisieserie Chansons! is dé onverwachte hit in het najaar gebleken. De beelden van Parijs, de unieke Franse liedjes en de prettige dynamiek tussen de beide mannen maakten vier fantastische en ontroerende afleveringen. Met een geweldige gastrol voor Dave, btw!

Meulenhoff komt nu met een bewaarboek met de mooiste verhalen uit de serie, aangevuld met persoonlijke anekdotes, unieke foto’s, nieuwe belevenissen & terugblikken op de bijzondere reis. Maar ook met talloze lijstjes zoals de beste zanger, de mooiste liedjes en het beste terras van Parijs!

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps laten je in dit boek – analoog aan de televisieserie – over de liefde, het leven en de melancholie kennismaken met de muziek van onder andere Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour.

Samen struinen ze de straten van Parijs af op zoek naar de verhalen achter het chanson. In de vier delen Parijs, Liefde, Joie de Vivre en Melancholie nemen ze ons in gedrukte vorm opnieuw mee op hun ontdekkingstocht.


BOEKINFORMATIE Meulenhoff

  • Paperback – ISBN 9789029095082 – €20,00
  • eBoek – ISBN 9789402318593 – €11,99