Zen & de kunst van zorgeloos leven - boekenflitsMaak je je vaak zorgen over dingen die achteraf helemaal niet zo belangrijk bleken te zijn? Weet je nog hoeveel lichter je je voelde toen je zorgen weg waren?

We zijn vaak bang voor schaduwen die helemaal niet bestaan. De zenlessen van Shunmyo Masuno zijn een schatkist voor dit soort inzichten.

De sleutel is om je alleen te focussen op het hier en nu. Daardoor bevrijd je jezelf van onnodige stress of zorgen en krijg je rust in je hoofd. In Zen & de kunst van zorgeloos leven leer je zorgen om te zetten in actie en stoppen jezelf te vergelijken met anderen.

Maar ook om dingen een positieve wending te geven, te stoppen met zoeken, haasten en obsederen, stoppen met te veel informatie op te nemen, een pauze te nemen van competitie en je leven simpeler te maken door overbodige dingen weg te halen.

Het doel is om te minderen, te laten gaan en achter te laten. Daardoor word je rustiger, kun je je beter ontspannen en ontdek je een positievere versie van jezelf. En wie wil dat nu niet?


BOEKINFORMATIE Boekerij

  • Vertaling: Annoesjka Oostindiër
  • Paperback – ISBN 9789022595183 – €16,99
  • eBoek – ISBN 9789402318555 – €9,99