Adverteren

Online magazine met signaleringen en recensies van de meeste nieuwe boeken in het Nederlandse taalgebied. Uniek en onafhankelijk.

Interactief

Met ruim 32.000 unieke bezoekers per maand is boekenflits.nl hét interactieve signaleringsmagazine over nieuwe boeken.

Doelgroep

De bezoekers van boekenflits.nl zijn vrouwen en mannen in de leeftijdscategorie 27 – 75 jaar, die van lezen houden. Deze groep groeit door naar ruim 7,2 miljoen personen in 2025. Dat betekent dat 1 op de 3 mensen straks tot deze doelgroep behoort!

Ontspannend

Boekenflits.nl is uniek: een online magazine met signaleringen en recensies met diverse mogelijkheden om te adverteren. U bereikt de doelgroep via een ontspannend medium op een effectieve manier. De bezoeker van boekenflits.nl is slechts één klik verwijderd van uw product of dienst!

Samenwerking

Naast display-advertising via de bannerposities op iedere pagina van boekenflits.nl staan we open voor alle creatieve vormen van samenwerking. Advertorials, sponsored topics, lezersaanbiedingen, prijsvragen en meer.

Heeft u ideeën? Laat het ons weten!

Neem contact op met Kel Koenen voor de tariefkaart of om alle advertentiemogelijkheden te bespreken.

We horen graag van u!

 

Contact

Advertentie

Over

Boekenflits.nl is een interactief magazine met signaleringen en recensies van alle nieuw verschenen boeken in het Nederlandse taalgebied.

Ongebonden en onafhankelijk.

Advertentie

Advertentie